Sila Klik Di Sini Untuk Tebus Hadiah Anda!

Rakyat Jelata

Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah beerti akulah yang terbaik dlm kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh di antara kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diriku sendiri. Jika seseorang itu hanya dapat berdakwah apabila dia sempurna, pasti tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan..

Sunday, April 24, 2011

Koleksi Gambar Sinki Unik

Salam sayang buat semua rakyat Malaysia!(ayat skema huhuh). Ari ni Ziey nk share ngn u'all lagi 1 gambar yg sgtla menarik. (gojes beb!). Gambar SINKI. Sinki bukan sebarang sinki tau. Sinki ni sgtla cantik menarik tertarik beb. Selain nampak canggih dan mewah ianya jugak sgt comel dan ng sesape yg ade sinki cenggini kt umah die musti tiap mase rase nk bsuh tgn jep dan buat mcm2 aktiviti yg berkaitan ngn sinki hohohoh. 
So now, less talk and more pictures, lets check it up!


                     Amacam best x law dpt sinki cenggini? Musti rase nk basuh tgn je slalu kan huhuh

Sinki akuarium. agak2 ikan ni idup x? Cantik beb!

 Sinki campur ngn Tandas. 2 in 1 tuuu. Kire cm bley guna 2 org la dlm 1 masa la kot. Sorang guna sinki & sorang u'uk. huhuh

  Sinki ke padang pasir ni erk?? musykil di situ..;p

Cun gak sinki ni. Amacam?

Sinki chenta. aku nk beli satu nk letak kt dapur. ok x?? 

 Yang ni siyes gojes! sgt2 chantek! Aku na letak kt ruang tamu bley x?? keh3
      Agak ngeri sinki neh. Tapi selera org lain2 kan. Huduh dimata kite gojes di mata mereka. kan kan kan
   Whoa...sinki terapung tu beb! korang ade? 

 Yg neh aku memang tataw jenis pe tah. Ade sape minat? Lelong2...2 singgit..huhuhu

  Sinki siput. Comel dan memang best la main air time xde keje huhuh

   Sinki ke lampu ni erk??

   All i can say is GOJES.

  Now da puas cuci mata kan? ha pe lgi koman jgn x komen yep..

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...