Sila Klik Di Sini Untuk Tebus Hadiah Anda!

Rakyat Jelata

Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah beerti akulah yang terbaik dlm kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh di antara kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diriku sendiri. Jika seseorang itu hanya dapat berdakwah apabila dia sempurna, pasti tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan..

Monday, March 7, 2011

Anak Sapu Suami Mak

         'Bermadu' anak sendiri



Hari ni aku nak kongsi lagi satu kisah realiti yang pelik tapi benar di Malaysia tanah air terchenta ni. Anak main ngn bapak mase mak sakit kat hospital. "Bertuah" tol kan pompuan ni dapat suami dan anak mithali cenggitu? 

hurm berat mata memandang berat  lagi memikul. Di usia anak gadis die umo 13 tahun die da nampak yang suami die ni try nak amik kesempatan kat anak kesayangan die tuh. Tapi sebab malas nak gaduh die diamkan diri je. Ok tak pe. Lepas tu mase anak die umo 15 anak die ade ngaku yang ayah die rogol die. Ok mula-mula rogol. Lepas dari tu anak lelaki die yakni adik kepada si gadis ade nampak yang akak die tu selalu masuk dalam bilik ayah die time mak dorang tak de. Korang mesti bley faham ape dorang buatkan? 

Kecewa memang kecewa la kan tapi pe nk buat dugaan hidup die camtukan. Dah la malas aku nak merepek panjang2 ape kate korang klik je sini dan bace sendiri kisah ibu malang okeh..papai caucincau!

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...